Polityka prywatności

W myśl nowych przepisów o ochronie danych osobowych, które obowiązują od 25 maja 2018 r. (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. określanych popularnie jako „RODO”),

Administratorem przekazywanych nam danych osobowych jest firma DEX-TRANS Robert Pach z siedzibą Gliniany Las 22, 26-212 Smyków, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej,  identyfikujący się numerami NIP 6581607585 oraz REGON 292871091.

Możesz się z nami skontaktować pisząc na adres ul. Marii Opielińskiej 16B/3, 25-426 Kielce, telefonując pod numer: 728427718/781440014 lub pisząc na adres mailowy: biuro@dex-trans.pl / kopalniasulejow@dex-trans.pl

Pragniemy zapewnić, że dane są należycie chronione. Nie przekazujemy danych innym odbiorcom oprócz podmiotów upoważnionych na podstawie przepisów prawa ani państwom trzecim.

Dane wpisane w formularzu – imię, nazwisko, adres poczty mailowej, znajdującym się na stronie przetwarzane są w celu udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie jak również w celach marketingowych.

DEX-TRANS Robert Pach zebrane dane osobowe przechowuje na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG). Każda operacja przesyłania danych osobowych jest wykonywana zgodnie z obowiązującym prawem. Twoje dane będą przechowywane nie dłużej niż jest to konieczne, tj. w zakresie udzielenia odpowiedzi – do czasu udzielenia na niej odpowiedzi, a w przypadku do prowadzenia działań marketingowych do czasu odwołania zgody. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest: w zakresie udzielenia odpowiedzi na Twoje pytanie jest działanie w reakcji na Twoje żądanie, a w przypadku działań marketingowych Twoja zgoda.

Masz prawo żądać od Administratora:

1. W dowolnym momencie wycofać niniejszą zgodę, przy czym jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie tejże zgody przed jej wycofaniem.

2. Dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.

3. Twoje dane osobowe będą przechowywane przez okres do czasu wycofania zgody – dotyczy to działań marketingowych.

4. Masz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

5. Podanie danych osobowych ma charakter dobrowolny.

6. Konsekwencją niepodania danych jest brak otrzymywania informacji

7. Podstawę prawną przetwarzania Twoich danych stanowi art. 6 ust. 1 lit. a) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), tzn. dane będą przetwarzane na podstawie Twojej zgody.

8. W celu wycofania zgody należy przesłać informacje o tym fakcie na adres: biuro@dex-trans.pl

Korzystając z serwisu internetowego akceptacją Państwo naszą politykę prywatności.

Informacja o plikach „Cookies”

Strona internetowa www.dex-trans.pl,  korzysta z plików Cookies (tzw. „Ciasteczka”). Są to pliki tekstowe zawierające dane informatyczne, które przechowywane są na urządzeniach końcowych, korzystających z przeglądarek internetowych (komputerów, smartfonów, itp.). Przechowywane w ten sposób dane usprawniają i przyspieszają działanie Serwisu.

Nasza strona korzysta z plików Cookies: sesyjnych, które zapisywane są do czasu opuszczenia strony bądź zamknięcia przeglądarki oraz stałych, które zapisywane są na określony czas.

Pliki te przechowują dane o indywidualnych preferencjach dotyczących strony, dane sesyjne, reklamowe oraz statystyczne.

Pliki Cookies nie służą identyfikacji użytkowników, przechowywane dane mogą być użyte wyłącznie do przeprowadzania określonych funkcji serwisu. Dane zawarte w „ciasteczkach” są zaszyfrowane i mogą być odczytane tylko przez serwis, który je stworzył. Pliki Cookies stosowane na naszej stronie internetowej nie przechowują danych osobowych.

Korzystamy z plików Cookies w celu dostarczenia klientom odpowiedniej funkcjonalności naszych usług jak i odpowiednich kanałów komunikacji. Między innymi do:

-zapewnienie odpowiednich, stałych preferencji językowych osób odwiedzających nasz Serwis;

-dostarczenia funkcji interaktywnych powiązanych z serwisami społecznościowymi tj. Facebook, Instagram, Twitter, w celu promowania serwisu;

– przedstawiania odpowiednich treści multimedialnych (video, audio) pobieranych z innych zewnętrznych serwisów  (YouTube.com);

-przechowywania informacji niezbędnych dla prawidłowego funkcjonowania aplikacji Google Maps;

-statystyk, pokazujących sposoby korzystania z naszych usług oraz przedstawiające dane niezbędne do analizy i rozwoju serwisu,  w tym celu wykorzystujemy narzędzie Google Analytics dzięki, któremu pozyskuje się dane dotyczące działań użytkowników na stronie;

– personalizacji reklam, dzięki czemu reklamy na stronie dostosowywane są do odpowiednich odbiorców, ich zainteresowań oraz lokalizacji, wykorzystując Google AdWords jesteśmy w stanie  ocenić również skuteczność działania kampanii reklamowych oraz kontrolować powtórzenia przekazu reklamowego.

Wykorzystane ikony

Icon made by Smashicons from www.flaticon.com
Icon made by Freepik from www.flaticon.com
Icon made by Darius Dan from www.flaticon.com
Icon made by Freepik from www.flaticon.com
15+ Lat doświadczenia
Setki zadowolonych klientów
Tysiące Wydobytych ton